Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Forum Feedback and Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-06-2018, 05:26 PM
jmdias jmdias is offline
TE Expert
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3,269
Question name of the place

hello:

one of my previous posts don't have the name of the place where I get the image. I tried to write the name, but only the name of country and the name of the state are visible. I tried many times to inform the name of the area but it doesn't work.


take care

jorge
Reply With Quote
  #2  
Old 06-06-2018, 05:46 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 138
Default

Hi Jorge, could you please post a link to the photo and provide me with the name of the city?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-06-2018, 07:44 PM
jmdias jmdias is offline
TE Expert
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3,269
Default name of the placeh

hello

the name of the place is Loch Tulla

https://www.trekearth.com/gallery/photo1555705.htm

take care

jorge
Reply With Quote
  #4  
Old 06-07-2018, 08:52 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,522
Send a message via Skype™ to Porteplume
Default

Hello Jorge and hello Joel,

I had a look at it and I think it has worked now...

Amicalement,
Viviane
__________________
Amicalement...
Reply With Quote
  #5  
Old 06-08-2018, 08:19 AM
jmdias jmdias is offline
TE Expert
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3,269
Default Name of the place

Hello:

Yes, it is working now. Thank you.

take care

jorge
Reply With Quote
  #6  
Old Yesterday, 03:34 PM
mkamionka's Avatar
mkamionka mkamionka is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2008
Location: Middlesbrough, UK
Posts: 1,118
Default

Yes -it is one of the problems: creating new town names often does not work
Reply With Quote
  #7  
Old Today, 12:19 AM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 923
Default

It does not work when I get an invalid query response when I upload a photo. The photo is accepted by the system but the new city name is not accepted, also you have to rewrite you note. It happened to me twice this week , the city was alreay in the system so I was able to add it.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:45 AM.



explore TREKEARTH