To nicol_g: draga Nicolici

 • sunt tres bien ,sper ca si tu.poze n-am mai facut de secole,dar se poate rezolva .
  observ ca pe site s-au schimbat multe,au plecat multi ,s-au modificat reguli.nu stiu daca de aia nu mai fac poze,ma plictisisem de mult de site ...cateodata mi se face dor de anumite persoane,deschid TE si ma uit la pozele lor...
  la noi ninge,avem troiene de zapada,cateii mei sunt cei mai fericiti,zburda prin zapada...ma bucur de noua 'revedere',chiar daca se intampla rar.poate vii prin zona la vara..
  te pup si toate cele bune!
  Flori
 • Si la noi a nins foarte mult, e frumos, dar parca vreau primavara !

  Nici eu nu am mai facut poze in ultimii 2-3 ani. A fost mult de munca, probleme, am obosit ! Insa nu mi-am pierdut dorinta mare-mare de a calatori si inca urmaresc TE-ul cand pot. S-a schimbat mult, e drept...

  Floricico, daca ai timp si disponibilitate, iti intorc invitatia . Te astept oricand sa iti arat pe viu 'caracatita' si sa mancam niste clatite sau niste papanasi deliciosi .

  Te pup,
  Nicolici
 • cu multa placere!!daca era primavara,veneam iute intr-un weekend.n-am mai fost la Brasov din faculta,de aproape 10 ani...ceea ce inseamna ca trebuie sa revad musai orasu si-mi place la nebunie invitatia,mai ales ca ai zis ceva de papi bun,yami-yam.
  partea cu calatoritu sunt intru tot de acord cu tine,mama imi zice 'ducarnitza',desi in ultima vreme n-am mai fost pe nicaieri.doar in regiune..

  mai vorbim,
  te pup-eu
 • ok, mai vb. Floricico!

  daca nu mai ai adresa mea de mail, foloseste 'contact' de aici de pe Trek si da-mi de stire

  pa, pa