nicol_g 2012-01-22 11:50
Floricico! ce ma bucur sa te regasesc :)! ce mai faci, esti bine?
Am recunoscut-o pe tanti Leontina; foarte buna imaginea - grozav low pov-ul asta. Hai, mai pune, sunt atatea lucruri minunate de aratat din zona ta!
Multe salutari si toate cele bune, Floricico!
|
||||
|
||||
![]()
sunt tres bien ,sper ca si tu.poze n-am mai facut de secole,dar se poate rezolva
![]() observ ca pe site s-au schimbat multe,au plecat multi ,s-au modificat reguli.nu stiu daca de aia nu mai fac poze,ma plictisisem de mult de site ...cateodata mi se face dor de anumite persoane,deschid TE si ma uit la pozele lor... la noi ninge,avem troiene de zapada,cateii mei sunt cei mai fericiti,zburda prin zapada... ![]() te pup si toate cele bune! Flori |
|
||||
|
||||
![]()
Si la noi a nins foarte mult, e frumos, dar parca vreau primavara
![]() Nici eu nu am mai facut poze in ultimii 2-3 ani. A fost mult de munca, probleme, am obosit ![]() Floricico, daca ai timp si disponibilitate, iti intorc invitatia ![]() ![]() Te pup, Nicolici |
|
||||
|
||||
![]()
cu multa placere!!daca era primavara,veneam iute intr-un weekend
![]() partea cu calatoritu sunt intru tot de acord cu tine,mama imi zice 'ducarnitza',desi in ultima vreme n-am mai fost pe nicaieri.doar in regiune.. mai vorbim, te pup-eu ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ok, mai vb. Floricico!
daca nu mai ai adresa mea de mail, foloseste 'contact' de aici de pe Trek si da-mi de stire ![]() pa, pa |
![]() |
Thread Tools | |
|
|