Gustaw 2006-07-29 15:15
Witam! Koncepcja zdjêcia bardzo ciekawa. Mo¿e przeszkadza tylko ten cieñ u do³u? Gdyby go nie by³o pewnie zdjêcie by³oby jeszcze lepsze. Ale i tak jest udane.
P.S.
Ostatnio by³a¶ obgadywana. Odby³ siê szczyt Gustaw, panwj i fis2.
|
||||
|
||||
![]()
Bardzo nieładnie kogos obgadywać, zwłaszcza podczas nieobecności tej osoby :pp
Przynajmniej wiem why miałam czkawke!!:pp To juz sobie wyobrażam co mogliście nagadaaaać. A ponoć faceci to nie plotkarze !:) Wierutne kłamstwo:p |
|
||||
|
||||
![]()
Oj, szczyt odby³ siê z okazji s³omianego wdowieñstwa fisa2, a temat "magdaj" pojawi³ siê tylko na chwilê. By³a¶ podziwiana za zdjêcia, a ¿e siê dowiedzia³em, i¿ wychodzimy za m±¿ i ¿e blond piêkno¶æ z Antonina to córka pnawjota to ma³o wa¿ne... Mam nadziejê, ¿e kiedy¶ dojdzie do szczytu: Gusatw, fis2, panwj, magdaj.
Pozdrowionka. P.S. A faceci to wcale nie plotkarze! |
|
||||
|
||||
![]()
Szczyt?:D hmmm hehe:))wychodzisz za m±¿?:) no popatrz jaki zbieg okoliczno¶c:D ja te¿:p:))
Mi³ego szczytowania:)))I te¿ mam nadziejê ¿e kiedy¶ Was poznam na ¿ywo:)) Pozdrawiam:) |
|
||||
|
||||
![]()
Mo¿ecie mi wyja¶niæ, kto wychodzi za m±¿? Marek? :D
|
|
||||
|
||||
![]()
:)) Marek napisal że "wychodzimy" wiec chyba też wychodzi za mąż. Dziwnym zbiegiem okoliczności ja też ale nie za Marka tylko za kogoś innego :)
Pozdrawiam:)) |
|
||||
|
||||
![]()
Dziêki. A kiedy? :)
Mo¿e potrzebujesz fotografa ;) ? |
|
||||
|
||||
![]()
Hehe za tydzień:)))
Tzn. niecały tydzień:)) Fotografa już mam :)) hihi tylko jak ja wytrzymam z tej 2 strony !!:) |
|
||||
|
||||
![]()
No to skoro jeszcze mogê, to buziaczki dla Ciebie :).
Wytrzymasz z drugiej strony, chocia¿ to nie takie ³atwe ;). Pozdrawiam cieplutko, i gratulujê/wspó³czujê (niepotrzebne skre¶liæ) |
|
||||
|
||||
![]()
Jasne ¿e mo¿esz:)))Buziaki te w policzek b±d¼ czólko of course (reszta zarezerwowana dla Pana m³odego) zawsze mile widziane:)
Mam nadziejê ¿e wytrzymam, a ¿e fotograf bêdzie znajomy to mam nadziejê ¿e zdjêcia bêd± ³adne i ¿e wyjdê zno¶nie:)) I dziekujê za gratulacje:))) wspó³czuæ mo¿esz Panu m³odemu :D :)) Te¿ ciep³o pozdrawiam i trzymaj kciuki ¿ebym siê nie przewróci³a ani nic innego nie wywinê³a:) Cieplutko pozdrawiam:) |
![]() |
Thread Tools | |
|
|