Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great miuky 2007-02-22 7:22

zanimive te tvoje bw full contrast varjante...niso moj tip slike, ampak tvoja tehnika je pač tip slike...in to kar sem lahko videla v tem času, izvedba ok...
imej se lepo, M.

PS, po 40km v torek, evedno počivamo:)))

  #1  
Old 02-22-2007, 09:54 PM
t0mmm1's Avatar
t0mmm1 t0mmm1 is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2005
Posts: 290
Default To miuky: počitek!

Ma kaj si la na maraton... hahahaha... 40 km... Ja, sej se res nahodi po teh Benetkah... e posebej, če malo zaluta. Ne vem ti, ma meni se to vedno zgodi... hahaha... enkrat sva s prijateljem v eni trafiki vpraala: "ma come si viene fuori?" In tisti trafikaio nas gleda... "dove fuori?" "Ma fuori da qui... potem sva pogruntala in sva rekla, da ki na parking... Ta tip nam je pokazal kje in kako in kam zavit itd... Ćez eno uro blodnje sva prila spet mimo iste trafike... ke vergonja. Ma takrat e nisem fotkal, če ne bi bil e zdej tam ;))))
LP
Tomi
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2007, 11:07 PM
miuky's Avatar
miuky miuky is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 334
Default Re: To miuky: počitek!

nevem, jaz nisem imela teav, vse poti vodijo h canal grande, od tam pa, nima kaj, če gre skozi samo v eno smer, pride na rt od katerega se vidi markov trg ali pa na parking:)...venezia je kot da zvije kazalec, kanal gre v J ampak je kot makaron in nima kaj falit...je pa dosti dosti večja kot sem mislila da je...zares...nisva prila niti do skrajno zahodne obale, na skarjno drugo smer od parkinga..., kaj ele da bi la do dna rta...kar čez rialto, malo nazaj, pa čez drugi most in nazaj, vse pe p**...!?...peklo me je ne pa bolelo, vse, od hrbta zaradi 7kg rukzaka in noge...crknila sem, e danes sem koma!!
sam je pa vredno, in e ki sva bila na markovem ob devetih zjutraj, ves čas in prilonosti za klikat tiste minimalistične slikce stranskih ulic, pa nazaj in vse maske ki so uspele zlesti izpod rjuh do poldneva:)...fajn je bilo
moram se vrnit e za burano in murano...
takrat, s katamaranom...
alo lep večer
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:05 PM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH