Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great GyurMaster 2021-07-17 10:38

Szia Csaba,

Ma is tanultam valamit Miskolcr鏊. A helyet ismertem, de azt nem, hogy Lamborghini m嫫k奫 a cucc. Ahogy l嫢om 嫢t廨t幨 a mobilos fot霩嫳ra? :)

Gy.

  #1  
Old 07-17-2021, 09:37 PM
csabagaba's Avatar
csabagaba csabagaba is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 317
Smile To GyurMaster: Mit 廥 hogyan, 廥 mi廨t.

Szia!
Nem t廨tem 嫢m csak a telefon mindig a seggemben van, 廥 az adott pillanatban előr嫕that.

Ha val鏏an f幯yk廧ezni akarok, akkor ott van a j 顤eg Sony DSCR1 egy brilli嫕s 14,3-as nagyl嫢鏀z鐷ő Zeiss objet癉vel, 廥 nagym廨etű k廧廨z幧elővel, (a m嫳odik, mert az elsőt Krakk鏏an, az elk廥zlt felv彋elekkel egy taxi h嫢s 廥幯 felejtettem), a tk顤eflexes Sony A200-ast hanyagolom, mert a k廧ek sz幨e vignett嫳odott, b嫫milyen objekt癉vel, pedig nagyon sz廧 sz璯eket adott, rendes f幯yviszonyok mellett a XIAOMI REDMI Note 5-s kifejezetten j k廧eket csin嫮 ahhoz k廧est, hogy egy 50000 Ft-s f幨gagyi telefon. igaz abban is Sony objekt癉 廥 chiplapka van. A p嫫om is fot霩gat, neki van egy m嫢 kiselejtezett Soby DSC W830-a, a nem el嶲g sz幨es l嫢鏀z鐷ű, 廥 egy meglepően j Sony DSC H90-es, Zeiss objekt癉es g廧ezete. Ut鏏bi az廨t j, mert be廧癃ett gyors GPS-e van, 璲y az exif嫮lom嫕yokb鏊 nagyj墎鏦 azonnak kivar嫙solja 廥 t廨k廧re teszi a fot霩嫳 helysz璯彋. H嫢 ennyi.

Amgy Szia:-)
Csaba
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:02 PM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH